Kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak a kezdő grillcsomagból

A tűzön sütés ősi mesterségét ma már olyan modern kiegészítők segítik, amelyekkel még a grillezéssel ismerkedők is nagyszerű ételkölteményeket alkothatnak. A munkát segítő eszközökből jöjjön egy válogatás, amire minden grillezőnek szüksége lesz.


Öntöttvas sütőlap: A grillekkel érkező rácsok mellett szükség lesz egy hőtartó és a magas hőt is jól bíró sütőlapra. Ide helyezheti az olyan alapanyagokat, amelyek túl aprók vagy törékenyek ahhoz, hogy a rácson biztonsággal elkészüljenek.

Szilikon ecset, lapát, fogó, grill kefe: Ez a négy kiegészítő az ételek kezeléséhez elengedhetetlen. Ha más szerszámokat nem is szerezz be, a nagyfejű lapát, a tisztító kefe, a húsfogó és a szilikon ecset akkor is kell, hogy minden típusú alapanyagot könnyen kezelhessen.

Szerezze be most az induló grill kiegészítő csomagot kezdvezményes áron.

Grill takaró: A használaton kívüli grill védelmét szolgáló időjárásálló takaró nemcsak a csapadéktól tartja távol a készüléket, de a rovaroktól és a növényi hulladékoktól is.

Wok: Apróra vágott alapanyagok és zöldségek sütéséhez jön jól a magas falú wok, ami nem foglal sok helyet, rácsra is helyezhető és sokkal könnyebb általa kezelni a puhára főtt zöldségeket.

Csepegtető tálca: A grill védelmét és a szaft felfogását egyaránt szolgálja a csepegtető tálca. A benn összegyűlő értéked zamatokat felhasználhatja szószok és mártások készítésére.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú grillek és kiegészítők között.