Menj biztosra a grillezésnél!

Kezdő grillezőknek életmentő, profiknak pedig hatalmas segítség egy húshőmérő. A nyers és túlsült ételek legnagyobb ellensége ez a profi, digitális eszköz, ami soha nem téved.


A rosszul megválasztott hőmérséklet vagy pár perc figyelmetlenség is elég ahhoz, hogy a készülő ételek feletti kontrollt elveszítsük. A rutinos szakácsok ugyan a hús külsejéből, állagából és keménységéből tudnak következtetni arra, hogy mennyire sültek át, de pontosat ilyenkor már nehéz mondani. A becslést nehezíti a nem egyenletes sütési körülmény, mondjuk az erős szél, netán egy sötétebb pác használata, amitől már akkor késznek tűnik az étel, amikor belül még nyers.

Az alul készült és túlsült ételek problémáját veszi le a válladról a profi, digitális hőmérő, ami századra pontosan megmondja, hogy milyen a mért étel belső hőmérséklete. Mivel minden húsnak megvan az ideális belső hője, így találgatás nélkül, biztosan tudhatod majd, hogy mikor lehet levenni az ételt a grillről.

A háttérvilágítással is rendelkező mérőt még az esték gyér fényében is könnyű magabiztosan használni, hogy soha többé ne egyél olyan húst, ami nem tökéletesen az ízlésed szerint készült.