Napsütéses idővel és az év talán legnagyobb grillpartijával köszönt ránk a június

Lassan beköszönt a várva-várt nyár, amikor talán a hosszú esőzések után végre lekerülhet rólunk a kabát, és végre több időt tölthetünk a szabadban. Június 1-re visszatér a kellemes, napos idő, így remek alkalom nyílik arra, hogy grillezéssel ünnepeljük meg a legmelegebb évszak kezdetét.


Június 1-jén tartják az év talán legnagyobb szabású grill ünnepét a kültéri wellness termékeiről ismert SpaTrend ürömi masszázsmedence és grill bemutatótermének kertjében. A SpaTrend kínálatában számos minőségi, prémium kategóriás grillsütőt találunk. A grillnap vendégei megismerkedhetnek az impozáns megjelenésű Ofyr grillsütővel, mely a vaslapon sült ételek készítésében páratlan. Bemutatkoznak a Kamado kerámia grillek mindazoknak, akik rajonganak a faszénen sült ételekért, és számukra a grillezés élménye a tűz felizzásával válik teljessé.

A grillnap legnagyobb sztárjai azonban ez alkalommal a Broil King gázüzemű grillsütői lesznek, mégpedig az ért, mert kizárólag ez alkalomból érkezik a SpaTrendhez a grillvilágbajnok, Peter Zeitler. A grillnap vendégei tőle leshetik majd el a grillezés mesterfogásait, és megtanulhatják a hasznos grillkiegészítők használatát is. A grill világbajnoktól megszerzett tudással felvértezve pedig igazán nem lesz nehéz kiválasztani a hozzánk illő grillsütőt.

Ha Ön is kedvet kapott, hogy ellátogasson a SpaTrend nemzetközi grillnapra, nem kell mást tennie, mint ide kattintva jelezni érkezési szándékát, mert a rendezvény ingyenes, ám a grilloktatáson való részvétel regisztrációhoz kötött, hiszen a résztvevők száma korlátozott.

Címkék:

grillnap