Nincs több odaégett étel a digitális grill hőmérővel

A hidegben nehezebben melegszik át a grill és a hőtartása is mutathat eltéréseket a nyáron tapasztaltakhoz képest. Az ebből fakadó sütési anomáliákat könnyen kiküszöbölheti egy digitális hőmérővel!


Nincs több alul vagy fölül készített hús! Nem kell vakon találgatnia, hogy a gyönyörűen pirosló külső vajon jól átsült belsőt tartogat-e, és az állandó villás ellenőrzéssel sem kell megbontani az étel szerkezetét. Egy digitális hőmérő elvégzi ön helyett az ellenőrzést és azonnal megmondja, hogy milyen hőfok uralkodik az étel belsejében!

A háttérvilágítása miatt az esti órákban is nagy sikerrel használható húshőmérő pillanatok alatt számot ad a hús belsejének hőfokáról, ami felvágás nélkül is lehetővé teszi, hogy kiderítse elkészült-e már az étel. Mivel a gyakori szurkálás és felvágás tönkreteszi a hús rostszerkezetét és elrontja látványát, így nem nehéz belátni milyen hasznos is egy ilyen szerkezet. Különösen a hideg évszakokban, amikor az étel kicsit másként sül, és a külső megtévesztő lehet.

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!