Olyan grillt keres, ami szélben és hidegben is remekel? Megtalálta!

Ha nem szeretne lemondani az egész éves grillezésről, akkor olyan gépet vegyen, amit ugyanolyan jól tud használni száraz, meleg időben, mint hideg, szeles környezetben. A Kamado Chef teljesítményét a téli zimankó sem rontja!


A Kamado Chef kerámia grill időjárástól függetlenül képes azt nyújtani, amire egy grillszakácsnak szüksége van. Zárt rendszerénél fogva még a legnagyobb szél, eső vagy hó sem akadályozza az egyenletes és zavartalan sülést. Tojásdad alakja és anyaghasználata nem új keletű, több ezer éves tudást ötvös a konstrukció, ami a hatékonyságot adja.

A Kamado Chef egy kerámia típusú grill, amely kiváló hőtartással és hőkeveréssel rendelkezik. Míg az első abban segít, hogy minimális tüzelőanyaggal tudjon hosszú ideig grillezni, az utóbbi a sütést teszi még hatékonyabbá. A felfelé szálló meleg ugyanis nem reked meg a zárt térben, hanem folyamatosan cirkulál, így egyenletesen, minden oldalról egyformán éri a készülő ételt.

A legendás hőtartás abban is segít, hogy a külső viszonyoktól függetlenül sülhessen odabent az étel. Ennél a grillen még a nagy, viharos szél sem okoz hőfokromlást. Nem kell hatalmas mennyiségű, plusz tüzelővel készülnie csak azért, hogy ellensúlyozza a hideget és szelet. Kényelmes, praktikus és öröm használni. Minden évszakban.

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!