Ősszel sem kell véget érnie a kerti kikapcsolódásnak

A teljes mértékben kültéri használatra tervezett Jati & Kebon szettek letisztult, elegáns atmoszférával koronázzák meg kertjét, vagy teraszát.


A magas minőségű alumíniumváz, valamint az esővel is könnyedén megbirkózó, speciális kialakítású párnák éveken át szolgálják majd ön és szerettei kényelmét.

A kert könnyűszerrel válhat a pihenés központi helyszínévé – csak rá kell találnunk a megfelelő kiegészítőkre. Kerti bútorok terén természetesen nem csupán a design, hanem az időjárási viszontagságoknak töretlenül ellenálló minőség is fontos szempont. A Jati & Kebon hosszú évek óta dolgozik azon, hogy bútoraiban megteremtse a kényelem és praktikusság tökéletes összhangját.

SpaTrend Országos Kerti Bútor Vásár keretein belül szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy a saját wellness terükről álmodók megtalálhassák a számukra ideális kültéri kiegészítőket. Regisztráljon most, és látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hiszen akár 50%-os kedvezménnyel választhat a SpaTrend sokszínű, maximális kényelmet és minőséget ígérő kínálatából.