Páratlan élmény, íz és minőség: A Broil King Baron

A kanadai márkának köszönhetően a grillezés szerelmesei világszerte megtapasztalhatják, mit is jelent egy igazán magas minőségű berendezés segítségével elkészíteni kedvenc ételeiket saját kertjükben.


Baron™ sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben készülnek. A széria lelke a Broil King® már-már legendássá vált grillrendszere: prominens öntöttvas sütőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-Wave™ (hő- és aromaszabályozó) technológia, valamint a nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-Tube™ égők teszik felejthetetlenné a kerti partik élményét. A könnyen karbantartható Baron városias stílusával és kifogástalan működésével maga a megtestesült színvonal.

A Broil King grilleket leginkább talán a BBQ kultúra iránti szenvedély hívta életre: ezeket a kültéri sütőket úgy alakították ki, hogy azok valóban kiszolgálják a profi és amatőr séfek elvárásait, a praktikus részleteket tekintve éppúgy, mint a teljesítményt illetően.

A grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!

Címkék: