Praktikus műalkotás a legújabb OFYR grill

A modern grillek kifejezetten látványos kiegészítői egy terasznak, de vásárláskor mégsem az esztétikum a fő szempont. Az OFYR grill tervezői azonban nem akarták feláldozni a szemkápráztató megjelést a funckió oltárán, és sikeresen megtalálták azt a formát, ami inkább néz ki műalkotásnak, mint grillnek, ám tudása mégsem marad el a faszenes grillekétől.


Az OFYR grillek nemes egyszerűsége minden környezethez tökéletesen passzol, ami használaton kívül is igazi dísze a kertnek és terasznak. A nyílt lánggal működő grill a tábortűzek hangulatát vegyíti a vaspalos grillek hatékonyságával, így bár látványos kiegészítő, emellett hasznos társa is a grillező közönségnek.

A fahasábokkal tüzelhető grill önmagában is teljes értékű egész, de a puritán és mégis elegáns kiegészítői révén lesz igazán sokoldalú, aminek nem okoz gondot semmilyen alapanyag tökéletes elkészítése.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.

Címkék:

grill tűz ofyr