Profi árnyékolás és lélegzetelállító design

A modern árnyékolástechnika egyik fő inspirációja nem más, mint maga a természet. A belga tervezők egy már unalomig ismételt formavilághoz nyúltak olyan meghökkentő kreativitással, ami minden tekintetben lenyűgöző eredményhez vezetett. A szakemberek arról sem feledkeztek meg, hogy a funkció – azaz a nap elleni védelem – mindvégig érvényesüljön.


A gyártó arra is ügyelt, hogy bár egyes darabok nagyok, mozgatásuk mégse okozzon nehézséget. Figyelmet fordítottak a stabil rögzítésre, a minőségi könnyűfém szerkezeti elemek esztétikus kialakítására és a sokoldalú állíthatóságra is. Az eloxált alumínium, az UV-álló anyagok, melyek ellenállnak az időjárásnak hosszútávon nyújtanak megoldást. Ezek a könnyen nyitható és csukható zseniális árnyék megoldások a megfizethető luxus kategóriába tartoznak oly módon, hogy minimális karbantartás mellett a művészi szépség látványát adják.

Ha ön is szeretne rátalálni álmai kerti bútorára, ami kivételes stílussal és kényelemmel ruházza fel teraszát, vagy kertjét, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra:  a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben élőben is megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, kültéri bútorok, masszázsmedencék és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.