Sokoldalú sütési felület: Az OFYR varázsa

A holland grillsütő nem csupán megnyerő külsejével, hanem sokoldalúságával és praktikusságával is belopta magát a hazai grillrajongók szívébe. Egy rövid videóban meg is mutatjuk, mi teszi annyira vonzóvá a OFYR által kínált grillélményt!


A gasztronómiai kalandozás egy esős délutánon kezdődött, amikor az RTL KLUB stábja riportot készített a grillezés különböző válfajairól. Csapatunknak az a feladat jutott, hogy bemutassuk a mai legmodernebb formájú korten acél közösségi grillsütőt, az OFYR-t. Serényi Zsolt kedvenc grilleszköze már startra készen állt az erdővel körülvett végtelen ürömi mezőn.

Az OFYR kezdő és szakavatott szakácsok igényeit is kielégíti: kialakításának köszönhetően egyszerre több ételt készíthetünk a grillen, anélkül, hogy azoknak érintkezniük kelljen egymással. Emellett pedig a különleges, tábortűzre emlékeztető hangulat is hozzájárul az OFYR egyediségéhez.

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!

Címkék: