Szezonnyitó akciók a grillezőknek

Bármennyire is kardoskodunk az egész éves grillszezon mellett, a tapasztalat (és a tömegek) még mindig azt mutatják, hogy a tavasztól őszig tartó időszakben gyújtják be a legtöbben a grilljüket. Idén gondolkodjon előre, és használja ki az induló szezont, ami teli van leárazással.


Az idény kezdetén jelentős árkedvezményekkel szerezheti be a grillezéshez szükséges eszköztárat, legyen szó kiegészítőkről, faszénről vagy magáról a grillről. Ha idén bővíteni szeretné a grillparkját vagy csak egy új játékszert venne a meglévő repertoár mellé, látogasson el a Grillplázára, ahol a professzinális Broil King gázgrillek, a kerámia Kamado Chefek és a látványos kialakítású faszenes grillek között válogathat.

Ha egy egyedi, műtárgyként, tábortűzként és különleges grillként is funkcionálió fatüzelésűt szeretne hazavinni, nézze meg az OFYR-t, ami letisztult megjelenésével hódít. Stabil, nagytudású és üzembiztosan működtethető grillrajongóknak a Broil King Sovereignt ajánljuk, amely garantáltan leveszi a család minden tagját a lábáról. Aki pedig inkább a füstölésben mélyedne el jobban, annak is jó hírünk van: a füstölőfák és dobozok is széles választékban állnak rendelkezésére.

Még nem találta meg álmai grilljét vagy szeretne új, professzionális kiegészítőket az idei grillszezonra? A GrillPlázában mindent megtalálhat, amire a grillezésnél csak szüksége lehet.