Vigyen haza egy profi grillt, ajándék kiegészítőkkel

Grillezni mindig jó, de kétségtelenül van valami felemelő a hűvösebb napokon való begyújsnak. Egészen más körbe állni a grillt, amikor a levelek színes ruhájukba bújnak, és a finom illatok mellett a tűz melege is csábít. Használja ki a szép őszt, és szerezze be profi grilljét, akciósan!


A Sovereign 90 a méltán népszerű Broil King család egyik legkedveltebb grillje. Mérete kisebb és nagyobb társaságok jól lakatásához is ideális. Oldalégője plusz lehetőségeket tartalmaz, míg lehajtható polca a sütési munkálatokat könnyíti meg.

A grill szilárd és hatalmas teste nem csak stabilitást kölcsönös az egyébként kerekekkel is felszerelt gépnek, hanem egy méretes rakodóteret rejt, ahova minden kiegészítő és kellék befér. A grillezés befejeztével így biztos, hogy minden egy helyre kerül, és a következő sütésnél kényelmesen kéznél lesznek  az eszközök.

A rozsdamentes acélból készített minőségi grillhez most egy vízhatlan takaróponyva (hogy az eső elől is védve legyen), egy rácskiemelő (hogy az odaégett ételmaradék eltávolítása könnyen menjen) és egy Softcare BBQ tisztító is jár.

Ehhez az ütős kiszereléshez már csak egy grillezésért rajongó szakács kell, aki szeretné otthonában élvezni a nyílt lángon készített finomságokat.