Világító növények egy mágikus kertért

A természet különleges hangulattal ajándékozza meg az éjszaka gyermekeit, akik a jó időt kihasználva a kertben vagy a teraszon, növények között költik el estéjüket. Nekik készült egy magyar talámány, amely varázslatos csodaországgá változtatja a növényvilágot.


A világító keti dekorációk, a masszázsmedencék világítása és a gyertyák imbolygó fénye mellé most már fluoreszkáló növényeket is választhat kertje díszítéséhez. A flAVATAR elnevezésű magyar szabadalomnak köszönhetően a kerti élő vagy akár vágott virágok is pomás fényt bocsájthatnajk ki magukból az est leszállta után. A 100%-ban növényi eredetű anyaggal kezelt virágok piros, kék, zöld vagy fehér színben pompázhatnak, jól érzékelhető, erős fényük meseországgá változtatja a sejtelmes éjszakát.

Esti grillezésekhez, éjszakai masszázsmedencés fürdőzésekhez vagy meghitt beszélgetésekhez is különleges és egyedi hátteret adnak a világító növények. Az éjaszaka csodáinak sosincs vége.

Ha a világító növényei mellé stílusos kerit bútorokat vagy masszázsmedencét keres, akkor a tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát. Látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.