Wellness varázslat Budapest mellett

Az wellness rajongók körében ismert és népszerű SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásár idén már 25. alkalommal várja a kerti kikapcsolódás szerelmeseit Ürömön. A programot szívből ajánljuk mindenkinek, aki minőségi kapcsolódásra vágyik saját otthonában, kertjében.


Hatalmas területen, közel 3000 négyzetméteren vonulnak fel 2018 legmodernebb masszázsmedencéi, melyek szerte a világon  több tízezer elégedett vásárló mindennapos felfrissüléséhez járulnak hozzá. Amerika kedvenc jakuzzijai között Ön is biztosan rátalál majd az otthona designjához leginkább illeszkedő modellre, hiszen a hagyományos burkolatoktól az egészen modern, letisztult vonalvezetésű jakuzzikig hatalmas kínálatból válogathatnak a látogatók. A jakuzzik mellett a SpaTrend Expón az egész kert és terasz berendezésére lehetőség van, hiszen design kerti bútorok, prémium grillsütők, szaunák és árnyékolók színes palettáját kínálja a kiállítás.

Ha szeretné kellemes környezetben, szakértők segítségével berendezni otthoni wellness terét, teraszát, ne hagyja ki a SpaTrend Expo masszázsmedence kiállítás és vásárt, mely május 3. és 14. között várja a látogatókat.