A kristálytiszta víz őre: Kerámiaszűrők

Ha már kiválasztottuk a számunkra megfelelő medencét, és a berendezés telepítésre is megtörtént, a jakuzzi karbantartására is érdemes időt szánnunk.


A HotSpring kerámiaszűrői jelentős mértékben hozzájárulnak kertünk kedvenc wellness kiegészítőjének hatékony működéséhez. A világszinten elismert HotSpring innovatív megoldásaival és utánozhatatlan design elemeivel új korszakot nyitott a masszázsmedence gyártásban. A márka, precizitásának és a legapróbb részletekig való kifinomult tervezésének köszönhetően, kiegészítők széles választékával várja a jakuzzi tulajdonosokat. A háromdimenziós kerámiaszűrők kétszeresre növelt szűrőfelületükkel még nagyobb védelmet nyújtanak a káros szennyeződések ellen, így a meglehetősen hosszú élettartammal bíró kiegészítő hatékony és higiénikus víztisztítást kínál.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a Hot Spring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.

Címkék: