Bőrtisztítás kozmetikumok nélkül

A fürdést ugyan nem helyettesíti, de a legjobb pórustisztítókkal veszi fel a versenyt. Mi az? Annyit segítek, hogy az izzadás révén távoznak majd a bőrből a felesleges anyagok!


Hát persze, hogy a szaunáról van szó. Ez a világ több táján is népszerű hobbi vagy relaxáló mód, kivételesen jót tesz a szervezet egészének, és ezen belül a bőrnek is. A finn szaunák meleg környezetét ugyan szokni kell elsőre, de megéri, mert csodás lesz utána a bőr.

A szaunában tapasztalható extrém körülmények edzésben tartják a szívet és az érrendszert. A magas hőfok hatására gyorsul a véráramlás, ami beindítja a kiválasztást. Ennek egy része a bőrön keresztül történik, mert a test elkezd izzadságot termelni, hogy lehűtse a testet, és ezzel az izzadsággal távoznak, majd a kiválasztott, feleslegesnek ítélt anyagok.

A megfelelő folyadékpótlással a bőr nem válik szárazzá, sőt, a távozó méreganyagok miatt a pórusok kitisztulnak, az elhalt hámsejtek könnyebben leválnak, és egy puhább, szebb bőrkép marad a szaunázás végére.

Látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse és hazavihesse saját szaunáját.