Emelje új szintre az egészségmegőrzést gőzkabinnal

A gőz bőrtisztító és a légzőrendszerre kedvezően ható erejét már óta hasznosítják a gyógyászatban és a betegség-megelőzésben. A Skin gőzkabinok segítségével otthonában is élvezheti a gőzfürdő minden előnyét saját zuhanyában.


A zuhany- és a gőzkabin keverékéből megszületett otthoni wellness egységek egyik legnagyobb előnye, hogy helytakarékosak. Nem kell a zuhanykabinnál nagyobb mérettel számolnia, de a hatás kétszer akkora. Az üvegfalú, teljesen zárt gőzkabinok biztonsági üveggel és vízlepergetős bevonattal érkeznek, hogy ne csak a használat, de a takarítás is öröm legyen.

A kabinhoz ülés is rendelhető, hogy a 15-20 perces gőzölés minél kényelmesebb körülmények között történjen, ami után a zuhanyozás is helyben zajlik. Az alaptartozékokon kívül a még teljesebb élményről is különféle kiegészítők gondoskodnak.

A gőzkabin lelke a 3 kW-os gőzgenerátor, ami percek alatt gőzbe burkolja a kabint, hogy kitisztulhasson a tüdő és a bőr. A náthás, allergiás időszakban igazi áldásként bevethető gőzkabinhoz hangulatos világítás és aroma permetező is jár, amivel különféle illóolajokkal illatosíthatja a beszívott gőzt.