Fergeteges hangulatú koncerttel zárult a jakuzzi kiállítás és vásár

Az immáron évente három alkalommal jelentkező SpaTrend Expo májusi jakuzzi kiállítás és vásár egy héten át hatalmas népszerűségnek örvendett a látogatók körében, és egy mesés koncerttel zárult, melyet egy igazi sztárfellépő adott.


A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár népszerűsége továbbra is töretlen, ami nem is csoda. Ez talán az egyetlen olyan emberléptékű kiállítás és vásár, ahol nem kell lejárnunk a lábunkat ahhoz, hogy a kert, terasz és wellness tér teljes berendezésesét megtaláljuk. Olyan, nemzetközi viszonylatban is kelendő márkákat találunk a SpaTrend kínálatában, mint a csúcskategóriás jakuzzikat gyártó HotSpring, a prémium kanadai grillek legnépszerűbb képviselője a Broil King, vagy a letisztult formavilágú, minimalista stílusú kerti bútor márka a Jati & Kebon.

A SpaTrend neve nem csak a minőséggel forrt össze a wellness rajongók körében az évtizedek során, hanem az ott dolgozók lelkesedése is lehengerlő. A SpaTrend Expo a kiállítás szervezői számára nem munka, hanem egy több mint egy hetes kaland, a wellness ünnepe, így az Expo zárónapján következik a katarzis, mely idén sem maradt el. Minden évben ínycsiklandó ételekkel, frissítő italokkal és sztárfellépőkkel várja a lelkes csapat a vendégeket.

A májusi SpaTrend Expo sztárfellépője Pély Barna volt, akit nem is kell külön bemutatni a hazai közönségnek. Pély Barna a United sikereivel került mindenki látókörébe és 17 évig ez nem is változott. 2016-ban a Dal versenyének legjobb 18 dala közé jutottak a B The First nevű zenekarával.  Emlékezhetünk rá a Megasztárból zsűritagként, később pedig szakmai tanácsadóként, 2007 óta a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének jazz-ének szakvezetője is.

Pély Barna kizárólag új dalokat tartalmazó, saját aktuális elképzeléseit tükröző szólólemezét áprilisban mutatta be, így a SpaTrend Expo közönsége ezen a kellemes májusi estén talán elsőként hallhatta élőben Barna saját dalait. Az egy szál gitárral és egy looper közreműködésével előadott dalok teljesen magával ragadták a közönséget.

„ Az ilyen pillanatok azok, amikor az ember úgy érzi, nem is dolgozhatna ennél jobb helyen. Jó érzés látni, hogy itt a SpaTrendnél nem csak jakuzzikat adunk el, hanem az otthoni wellness szeretetével pozitív üzenetet közvetítünk, közösséget építünk, és még szórakoztatunk is. „ Mondta a koncert után kissé meghatottan Zentay Hedvig marketingvezető, aki évről évre egyre színesebb és színvonalasabb programot állít össze a SpaTrend Expóra, olyat, ahová az elégedett ügyfelek szeretnek visszatérni, beszélgetni, már-már „hazajárnak” a SpaTrend ürömi bemutatótermébe.

Ha nem tudott részt venni a májusi SpaTrend Expón, és szívesen elmerült volna a SpaTrend csapatával a masszázsmedencék varázslatos világában, nem kell sokat várnia, mert augusztusban újra nyit majd Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállítása és vására, melyről  a SpaTrend Onlineon első kézből értesülhet majd!

Címkék: