Grilltitkok Serényi Zsolttal: hogyan készül a tökéletes steak, a grillezett garnéla és a hamburger

Izgalmas grillkalandban volt részünk, amikor Serényi Zsolt séffel felkerekedtünk, hogy megtudjuk, milyen grillen érdemes garnélát, steaket és hamburgert készíteni. A kaland nagyon jól sikerült. A tökéletes időjárás, a remek helyszín és a kiváló alapanyagok nagyon sokszínűvé tették az eseményt. 


Tökéletes időjárási viszonyok között kezdte el a grillezést Serényi Zsolt és Pásztor Gábor, miután egy kellemes délutánon kipakolták a három grillsütőt végtelennek tűnő mezőre. A grillezés célja az volt, hogy felfedezzük, mely eszközzel a legkönnyebb és a legjobb elkészíteni a tökéletes steak-et, a garnélát, vagy a jól ismert hamburgert. Zsolt kedvenc étele a garnéla volt, azért ezt a kedvenc grillsütője, az OFYR felületén készítette el. Gábor a Kamado Chef 1900 as modelljét és a Broil King egyik leghatékonyabb gázgrilljét, a Regal 490-t választotta. Az örömgrillezést az RTL klub stábja is rögzítette, amit a TV nézők Szombaton reggel nézhettek meg a délelőtti magazinműsorban. 

Az eseményen fotók is készültek:

Serényi Zsolt megmutatta a hamburger sütésének titkait:

Serényi Zsolt az OFYR-on grillez

Hamburgerpogácsák az OFYR felületén

Elkészült a garnéla, ideje levenni.

finoman grillezett garnéla

Készül a tökéletes steak

Készül a tőkéletes steak

A gázgrilleket hatékonyságuk miatt, ezen belül a Broil King grilleket pedig a minőségük miatt választják.

Pásztor Gabi megmutatta a Kamado Chef rejtelmeit

A kerámia grillek változatos lehetőséget kínálnak a grillezésre és a BBQ-zásra

Kamado Chef ketámia grillek