Heten a masszázsmedencében: A Hot Spring Grandee

Az akár hét fürdőző számára is tökéletes kényelmet nyújtó Hot Spring Grandee NXT mérete mellett a berendezés teljesítménye is figyelemreméltó.


A Hot Spring legfrissebb szériája, a Highlife NXT megalkotásakor többek között olyan újítások is beillesztésre kerültek, mint a gyönyörű fényrendszer, vagy a polimerikus szerkezet és alapváz.

Highlife® szériába tartozó Grandee® NXT kiváló szigetelésével, 100%-os bypass szűrőrendszerével, kristálytiszta vizével, valamint a BellaFontana® szökőkúttal minden pezsgőfürdőzést különleges élménnyé varázsol. Modern megjelenése mellett olyan innovatív megoldásokat kínál, mint például az exkluzív wireless vezérlő panel, ami még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a medence működtetését.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.

Címkék: