Kordáék, Zoltán Erika és a Rippel fivérek a jakuzzi kiállításon

A SpaTrend Kft. évtizedes hagyománya a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár, melyet korábban évente egy alkalommal rendeztek meg a wellness rajongók legnagyobb örömére. Az évről évre népszerűbb masszázsmedence kiállítás és vásár a tavalyi évtől már 3 alkalommal várja a kertek tulajdonosait, a masszázsmedencék mellett hatalmas kerti bútor, grillsütő, és kerti árnyékoló választékkal. A szervezők minden évben a rendezvény nyitó- vagy záró hétvégéjén sztárfellépők meghívásával színesítik a kiállítás programját. Ahogy a nagyközönség, úgy a hazai sztárok is hamar a szívükbe zárták a kültéri wellness eszközöket, és sokan a meghívás nyomán a SpaTrend kínálatából választották ki álmaik jakuzziját.


A SpaTrend Expo sztárvendégeitől idézünk:

Korda György és Balázs Klári 2016-ban voltak a SpaTrend Expo vendégei. Mindketten rajongva szeretik a wellnesst. A jakuzzival évtizedekkel ezelőtt, a kanadai barátaiknál  találkoztak először. A SpaTrend Expo kínálatát látva, megjött a kedvüz az otthoni jakuzzizáshoz is.

„A wellness és a hozzá kapcsolódó dolgok, ezek a masszázskádak a világ legjobb dolgai”

Korda Görgy és Balázs Klári, valamint Vezse Roland a SpaTrend Expón

 

Zoltán Erika nem csak a koncertjével okozott meglepetést a 2017-es SpaTrend Expón, hanem fény derült rá, hogy a sztárfellépő igazi jakuzzi rajongó!  Párjával 15 éve használják otthonukban nagy megelégedéssel saját masszázsmedencéjüket, ráadásul nem más márka, mint a HotSpring mellett tették le voksukat, amit azóta egy pillanatra sem bántak meg.

„2004-ben választottuk a Hot Spring jakuzzinkat a SpaTrendnél, és azóta van egy olyan medencénk, ami gyakorlatilag hibátlanul működik, semmiféle baj nincs vele.”

Zoltán Erika

A tavalyi SpaTrend Expón a Rippel fivérek kápráztatták el a közönséget lélegzetelállító műsorukkal. A testvérek előadásaik és után gyakran használnak wellness eszközöket, szaunát, jakuzzit és gőzkabint, hogy igénybevett izmaikat ellazítsák.

„Megnéztük a jakuzzikat és a bemutatótermet, hát elég lenyűgöző. Tapasztalatból tudom, hogy a jakuzzik nagyon jól működnek, a kicsit meggyötört izmokat szépen helyre rakják. Másnap olyan, mintha újjá születtünk volna.”

Rippel Viktor és Rippel Ferenc

 

Látogasson el Ön is Ürömre a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra, és tájékozódjon a SpaTrend szakértőitől, és más wellness rajongóktól a jakuzzizással kapcsolatos tapasztalatokról, a masszázsmedence kiválasztásáról és karbantartásáról. Tiszteletjegyét a www.spatrendexpo.hu oldalon igényelheti a rendezvényre.