Masszázsmedence kisokos: Valódi masszázs, vagy csak buborékok

A megfelelő jakuzzi kiválasztásakor sokak számára fontos szempont a berendezés által kínált masszázs minősége. Nézzük meg, mitől is válik annyira kényeztetővé a hidromasszázs élménye!


Fontos tisztázni, hogy a masszázsmedencék esetében kétféle megoldással is találkozhatunk: egyes berendezések levegőt fújó jetekkel, míg mások vízsugarakat irányzó fúvókákkal operálnak. A különbség azonban szinte azonnal érezhető.

Emlékezzünk csak vissza egy pillanatra: mire is kért minket édesanyánk, amikor az ebédlőasztalra könyökölve arra panaszkodtunk, hogy túl forró a leves? A válasz az volt: Fújd meg! Így már nem is olyan nehéz megfejteni, hogy mi történik a jakuzzi bugyogó, meleg vizével, ha az aprócska mélyedésekből nem vízsugarak, hanem csak levegő kerül a habokba: hűlni fog. A kívánt hőmérséklet fenntartásához így plusz motorra, vagy legalábbis több energiára lesz szükség. A jakuzzi fogyasztása miatt megnövekedett villanyszámla máris kevésbé vonzóvá teszi az otthoni fürdőzést.

A Hot Spring amerikai szakemberei azonban már a cég indulásakor olyan masszázsmedencéket álmodtak meg, amik nem csupán minőségi pihenést, erőteljes masszázst, de energiatakarékos működést is ígérnek a relaxálni vágyók számára. Ennek megfelelően, a Hot Spring masszázsmedencék minden egyes modelljébe olyan rendszer került beépítésre, ami vízsugarak segítségével garantálja a fenti alapelveket.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.

Címkék: