Nyár, buli, jakuzzi: HotSpring masszázsmedence hét személyre

Egy masszázsmedence nem csupán az idősebb korosztály igényeit szolgálhatja ki: a fiatalok életstílusától függően, a családok számára pont ugyanolyan sokszínű kikapcsolódási lehetőséget biztosít, mint az aktív társasági életet élőknek – csak a megfelelő modellt kell kiválasztanunk!


A Highlife® szériába tartozó Grandee® NXT kiváló szigetelésével, 100%-os bypass szűrőrendszerével, kristálytiszta vizével, valamint a BellaFontana® szökőkúttal minden pezsgőfürdőzést különleges élménnyé varázsol. Modern megjelenése mellett olyan innovatív megoldásokat kínál, mint például az exkluzív wireless vezérlő panel, ami még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a medence működtetését.

A népszerű szériától megszokott kifogástalan teljesítmény mellet, az NXT modellek tervezésekor többek között a következő rendkívül értékes vonások is beillesztésre kerültek: gyönyörű fényrendszer, polimerikus szerkezet és alapváz.

Ha szeretne többet megtudni a HotSpring sokszínű világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi központjába, ahol wellness szakemberek segítségével találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb masszázsmedencét!