Páros feltöltődés: Meghitt randevú a jakuzziban

Munka után hazatérve, mentálisan és fizikailag is kimerülten nehéz ráhangolódnunk társunkra. A közös pezsgőfürdőzés azonban remek alkalmat kínál a nap közben felgyülemlett stressz oldására, s arra, hogy minőségi időt tölthessünk partnerünkkel, miközben mi magunk is kényelmesen relaxálhatunk a medencében.


Az intim pillanatokhoz és a romantika megőrzéséhez nincs szükség különleges eseményekre: a jakuzziban a hosszú hétköznapok is különleges pillanatokkal érhetnek véget. Egy finom vacsora után felhőtlenül élvezhetjük párunk társaságát, hiszen a megszokott zajtól és rohanástól távol, saját otthonunkban teremthetünk lehetőséget arra, hogy teljes mértékben átadjuk magunkat a közös kikapcsolódásnak. 

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!