Rendszeres jakuzzizással a narancsbőr ellen

Ismét elérkezett a sokak számára sötét felhőként közelgő szezonális görcs: a fürdőruhaszezon. Rengeteg nő küzd bőrproblémákkal, amik közül az egyik leggyakoribb – és egyben legádázabb – a narancsbőr. A napi szintű masszázsmedence használat azonban fontos szerepet játszhat a kellemetlen probléma leküzdésében.


Először is: kezdjünk el mozogni! A súlyvesztés motiváló lehet, azonban próbáljunk a teljes képre összpontosítani: a rendszeres testmozgás nem a fogyás miatt fontos, hanem az egészséges, kiegyensúlyozott életmód elengedhetetlen része. Tetszik, vagy sem, az étrend-kiegészítők, teák, fogyást ígérő kapszulák hatása eltörpül a napi séta, futás, úszás, vagy jógázás élménye mellett – így ha szeretnénk egészségtudatosabb életet élni, a legfontosabb lépést kár lenne átugrani.

Edzés után azonban ismét számos döntést kell hoznunk a megfelelő eredmény elérése érdekében: nehéz vacsora és nassolás helyett könnyű ételek, kis adagban, rengeteg folyadék – hagyjuk a cukros löttyöket, fogyasszunk vizet! – és minőségi pihenés. Az erőteljes hidromasszázst nyújtó jakuzzik segítenek az izmok ellazításában, valamint a bőr rugalmasságának visszanyeréséhez, illetve a méreganyagok ilyen módon való távozásához is nagyban hozzájárulnak.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!