A város, ami szimbiózisban él a vadonnal – Ismerd meg a Nayarit Riviera ékkövét

A Sierra Madre nyugati részére fészkelte magát a Nayarit Riviera, a 200 mérföldön át húzódó partvonal, melyet a Csendes-óceán nyaldos. Ez Mexikó leglátogatottabb területe a turisták körében, kristálytiszta tavakkal, lélegzetelállító tengeri élővilággal, vízesésekkel, oázisokkal és szigetekkel. A riviéra legpompásabb oázisa Punta Mita, a népszerű turistaváros.A Punta Mita az a város, ami nem hagyta, hogy fényűző szállodái elrontsák az eredeti profilját – úgy használja ki természeti szépségeit, hogy azok megőrizték eredeti bájukat. A vizisportok és a vadon  szerelmeseinek nirvanája ez a hely, ahol a természetet valóban tisztelik. Környezetbarát módon használják fel annak ajándékait, a termékeny földnek köszönhetően mindig friss helyi étel kerül az asztalra.Amit nem érdemes kihagyni, ha Punta Mitában jár az ember, az a két közeli város, San Pancho és Sayulita meglátogatása. Miért érdekesek? Ha kíváncsi vagy az igazi, laza és könnyed mediterrán életmódra, itt megtapasztalhatod. Ez a két város valóban megőrizte a klasszikus tengerparti települések bájos szokásait és karaktereit. Találkozhatsz például a közösség tiszteletreméltó tagjaival, a halászokkal, akik friss tengeri gyümölcsökkel látják el a környéket.Punta Mita két legpompásabb szállodája az St. Regis és az Imanta Resort. A helyi tradicionális építésű hotelek óceánra néző kilátásukkal és pálmafákkal árnyékolt strandjaikkal külön kis paradicsomot teremtenek a paradicsomban. 


A Sierra Madre nyugati részére fészkelte magát a Nayarit Riviera, a 200 mérföldön át húzódó partvonal, melyet a Csendes-óceán nyaldos. Ez Mexikó leglátogatottabb területe a turisták körében, kristálytiszta tavakkal, lélegzetelállító tengeri élővilággal, vízesésekkel, oázisokkal és szigetekkel. A riviéra legpompásabb oázisa Punta Mita, a népszerű turistaváros.

A Punta Mita az a város, ami nem hagyta, hogy fényűző szállodái elrontsák az eredeti profilját – úgy használja ki természeti szépségeit, hogy azok megőrizték eredeti bájukat. A vizisportok és a vadon  szerelmeseinek nirvanája ez a hely, ahol a természetet valóban tisztelik. Környezetbarát módon használják fel annak ajándékait, a termékeny földnek köszönhetően mindig friss helyi étel kerül az asztalra.

Amit nem érdemes kihagyni, ha Punta Mitában jár az ember, az a két közeli város, San Pancho és Sayulita meglátogatása. Miért érdekesek? Ha kíváncsi vagy az igazi, laza és könnyed mediterrán életmódra, itt megtapasztalhatod. Ez a két város valóban megőrizte a klasszikus tengerparti települések bájos szokásait és karaktereit. Találkozhatsz például a közösség tiszteletreméltó tagjaival, a halászokkal, akik friss tengeri gyümölcsökkel látják el a környéket.

Punta Mita két legpompásabb szállodája az St. Regis és az Imanta Resort. A helyi tradicionális építésű hotelek óceánra néző kilátásukkal és pálmafákkal árnyékolt strandjaikkal külön kis paradicsomot teremtenek a paradicsomban. 


Címkék: