Naplopó egy szigeten

Egy hely, ahol néhány nap alatt lekerül a lábadról a cipő, és nem vágysz másra, mint mezítláb sétálni a homokos parton. Egy hely, amely örökre nyomot hagy benned. Ez a Dedon Island Resort.


Egy hely, ahol néhány nap alatt lekerül a lábadról a cipő, és nem vágysz másra, mint mezítláb sétálni a homokos parton. Egy hely, amely örökre nyomot hagy benned. Ez a Dedon Island Resort.

A Fülöp-szigetek 7107 szigete közül Siagao délkeleti csücskében, mangrove erdők mellett, a kristálytiszta tenger és a hófehér homokos tengerpart által határolt földnyelven található az a hely, amelynek hosszasan magyarázhatnák, ecsetelhetnénk a szépségét, ám a szavak messze nem adnák vissza a valóságot. 

A Dedon Island Resort egyfajta „relaxációs labor”, ahol minden erőfeszítés azért született, hogy bizonyítást nyerjen: a helyi lehetőségek felhasználása mellett megvalósítható egy olyan paradicsomi állapot, amelyről valaha is álmodtunk. Egy hely a visszavonulásra, a tökéletes harmónia kialakítására és a megfiatalodásra.

Több szempontból is különlegesnek számít: megtapasztalhatod a luxus magányt, vagyis azt, hogyan lehet elbújni a világ szeme elől, és mégis teljes kényelemben és kényeztetésben lenni. Kipróbálhatod a Daniel Pouzet tervezte függő napágyak egyikét, amelyben a relaxáció, a pihenés egy teljesen új dimenziója nyílik meg előtted.

Amikor Bobby Dekeyser a Dedon luxus kertibútorok tervezője megalapította a Dedon Island Resort-ot, egy olyan helyre vágyott, amihez fogható nincs máshol a világon. A 2012-es újranyitásban segítségére volt a francia tervezőpáros, Jean-Marie Massaud és Daniel Pouzet, akik a kültéri kényelmet helyezték a középpontba – nagy sikerrel. 

A hagyományos építészeti formák mellett a legmodernebb luxus felszereltség fogad: a villák teljes homlokzata üvegből készült, így tökéletes kilátás tárul elénk. A villa előtt elnyúló hatalmas privát terasz olyan érzést kelt, mintha a nappali meghosszabbítása lenne. A bútorok kézzel készített műalkotások, egyedi Dedon stílusban, aminek tökéletes megtestesítője a pálmafáról alá lógó Nestrest „naplopó”.

Címkék: