Úsznál egy medencében, miközben krokodil figyel a szomszédos folyóból?

Vagy félnél, ha egy elefánt legelne a szállásod környékén? Kipróbálhatod! A Royal Zambezi Lodge csak az igazán kalandvágyóknak való!


Vagy félnél, ha egy elefánt legelne a szállásod környékén? Kipróbálhatod! A Royal Zambezi Lodge csak az igazán kalandvágyóknak való!

A zambiai Lower Zambezi National Park 4092 négyzetkilométeres területe csak a közelmúltban vált elérhetővé, éppen ezért fejletlen szépsége a vadon szinte érintetlen állapotában rejlik. A biológiai sokféleség, a két oldalról folyóval határolt táj és a vadgazdálkodási területek mind az állatok sokféleségét, mind a kikapcsolódási lehetőségek változatosságát adják. 

A 200 hektáron elterülő Royal Zambezi Lodge ötcsillagos szolgáltatásokat kínál, amelyek mellett számos szafari élmény élhető át. A modern berendezések és a természet közelsége tökéletes összhangot képez, így a vendég megtapasztalhatja mindazt, amiért Afrikát annyian szeretik. 

Oroszlánok, vízilovak, elefántok, bivalyok és számtalan különleges madár ismerhető meg egy karnyújtásra a szállástól, miközben a programok sokszínűsége elbűvöli az embert: halászat, vadászat, evezés, túrázás – csak néhány a lehetőségek közül. 

Egy kiadós túra után fáradtan és élményektől feltöltődve vethetjük bele magunkat a feszített víztükrű medencébe, ahonnan a Zambezi folyó tökéletes látványában gyönyörködhetünk. Pihenjünk egy nagyot a napozóágyak egyikében, és kortyolgassunk egy hűsítő koktélt, miközben élvezzük a természet érintetlenségét és a béke szentségét. Próbáljuk ki a Zambezi Brush Spa világhíres bőrápolási termékeire épülő szépészeti kezeléseket, és engedjük át magunkat a szakavatott kezeknek, akik pillanatok alatt kimasszírozzák belőlünk a nap fáradalmait.  

A lenyugvó nap utolsó pillanatait pedig töltsük a méltán népszerű bárban, ahol az élmények egy finom ital mellett a felszínre törnek, ahol a történetek egymást érik, ahol a nevetés, a társalgás, a falatozás segít feldolgozni ezt a mérhetetlen nagy kalandot. 

Címkék: