W, mint Wonderful – Hotelcsalád a világ körül

A világszerte jelenleg több mint 60 hotelt tömörítő W szállodalánc kínálatában egyaránt megtalálható a városi környezetbe helyezett modern hotel, a havas hegyek között megbúvó apartman és az egzotikus tájakra települt üdülőhely is. Az egyöntetűen magas színvonalat nyújtó család tagjai Amerikától Európán át Ázsiáig várják a luxusra éhes vendégeket.


2010-ben új helyszínnel bővült a kiterjedt szállodahálózat tagjainak névsora. Ekkor csatlakozott a vendéglátás vérkeringésébe az ötcsillagos W Retreat Koh Samui, ami különleges – tengerbe simuló – elhelyezkedésével igazán vonzó jelenség. A hétféle lakosztálytípussal rendelkező komplexum összesen 75 szobával, sparészleggel, fitneszteremmel, két étteremmel, bárral, privát stranddal és megannyi szabadidős programmal áll a pihenésre vágyók szolgálatában.

Bár az eltérő lehetőségeket kínáló szobák között találhatunk egy 900 nm-es(?), kétemeletes családi lakosztályt is, a W Retreat Koh Samui nem titkolja, hogy elsősorban olyan párok számára készült, akik igényeikhez mérten elvonultan, vagy zenével és jó hangulatú mulatozással, pörgősen szeretnék tölteni nyaralásukat. Itt mindenre adódik lehetőség.

A hatalmas térségben elterülő szállodában a relaxáció hívei kipróbálhatják a megnyugtató thai masszázst, ha már úgy érzik, eleget ültek a saját medencéjükben az érintetlen tájat csodálva. Az aktív kikapcsolódásra vágyók pedig bérelhetnek robogót is, hogy bejárhassák a szigetet, kiélvezve a közeli halászfalu nyüzsgését, a buddhista templomok csöndjét, vagy az élénk éjszakai élettel és kick-box meccsekkel is kecsegtető Chaweng kínálta örömöket

De bármit is válasszunk, egy dolog garantált: a napfelkelte megunhatatlan varázsa, melynek színeit a tenger hullámain ringatózó fotelszigetekből nézhetjük, elmerülve a csendben.