Profilom 2018. február 19. Hétfő - Zsuzsanna

Legyen saját török fürdőd otthon


Időgép és otthonod falainak elhagyása nélkül is megidézheted a régi korok törökfürdőit, ahol kipihenheted a heti stresszt és fáradt tagjaidnak megadhatod azt a kényeztetést, amit mindenki megérdemel.

Tudj meg többet a Glass gőzkabinokról!

A zuhanykabinok méretét alig meghaladó gőzkabinokkal könnyedén megidézheted a török fürdők hangulatát és jütékony egészségügyi hatásait fürdőszobád falai között. A nagy teljesítményű kabinok percek alatt létrehozzák azt a gőzben gazdag környezetet, amit a fürdőkben élvezhetnél, és ugyanazok a fiziológiás pozitívumokat válják ki, mint, amelyeket a régiek úgy szerettek.

A párás levegő és a nesőséges hangulat egyaránt segíti a stresszoldást, az izomlazítást és sokat tesz a szervek ideális vérellásááért is. A kívülről és belülről egyaránt jótékonyan ható gőz enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit és a bőrnek is segít fellélegezni. A városi levegő után a bőr és a tüdő is egyaránt hálás lesz a pillanatnyi felüdülésért, és ezt akár minden nap megadhatod testednek egy Glass gőzkabin segítségével.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook