Profilom 2017. december 11. Hétfő - Árpád

Milyen extrákat keress az infra szaunában?


Amikor megszületik az elhatározás egy infra szauna vásárlásról, akkor jöhet a munka nehezebb része: a neked való darab kiválasztása. Ehhez nemcsak az alapadatokkal kell tisztában lenned, de jó ha tudod, hogy egy modern szauna milyen extrákat tartalmazhat. Ezeket vesszük górcső alá.

A vásárlás előtt a legnagyobb segítség a személyes tapasztalatszerzés, ezért ha lehetőséged van megnézni, megfogni vagy kipróbálni a kiszemelt szaunát, ne habozz. Vásárokon, kiállításokon közelebbről is megismerkedhetsz a kiválasztottaddal és a garanciák áttanulmányozása után, az extrákat is áttanulmányozhatod.

Irányító panel

Az infra szaunák között létezik külső és belső paneles megoldás is, de két paneles változatokkal is találkozhatsz. Ha a hőfokot, az időt és a fényeket irányító berendezés belül található, kényelmesebben változtathatsz a kondíciókon használat közben is. Hangulattól függően bekapcsolhatod a színterápiát és a panelen követheted az eltelt időt és az aktuális hőfokot is.

Világítás

A belső világítás általában gyenge, inkább hangulatvilágításnak felel meg, ezért ha olvasni szeretnél a szaunában, erősebb fényeket kérj. A színterápia is sokszor csak választható opció. Valamilyen belső fényjáték még az alapmodellekben is van, de a komolyabb, több színt tartalmazó színterápia már nem magától értetődő, de külön extraként rendelhető.

Szórakoztató központ

A fények mellett audió egységet is kérhetsz a szaunádhoz, ahol nyugtató zenét vagy a természet hangjait hallgathatod. Telhetetlenek tévé beszerelését is kérhetik, hogy a szórakozást és az egészséges kikapcsolódást egyszerre élvezhesd.

Ha érdeklődsz a szaunák iránt, látogass el oldalunkra, és tudj meg mindent a rekreáció ezen formájáról.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook