Szaunázni mennél? Mondjuk mit vigyél magaddal!

Szaunázni mennél, de nem tudod, hogy a profik milyen kellékekkel felszerelkezve vágnak neki a forró helyiségnek? Összeszedtük azokat a kiegészítőket, melyek kellemesebbé teszik a szaunázást.


Szaunázni mennél, de nem tudod, hogy a profik milyen kellékekkel felszerelkezve vágnak neki a forró helyiségnek? Összeszedtük azokat a kiegészítőket, melyek kellemesebbé teszik a szaunázást.

Szauna kendő

A legegészségesebb, ha teljesen pőrén vállalod be a szaunázást. Sok hely kínál nemek szerinti bontást, ha szaunázásról van szó, de ha ez nem a te világod, akkor jön jól a vékony anyagból készült kendő. Magad köré csavarva elrejti a meztelenséget, és így nem is kell közvetlenül a paddal érintkezned.

Kozmetikum

Egyre szélesebb választékban elérhetőek a szaunázáshoz fejlesztett készítmények. Használhatsz illóolajokat vagy testápoló krémeket és olajokat, amelyek szaunázás közben is hidratálnak.

Testradír

Mielőtt felkennéd a magaddal hozott kozmetikumokat, érdemes bevetni a durva felületű szivacsot vagy kesztyűt, mely megszabadít a felesleges bőrsejtekről. Ügyelj arra, hogy a radírozás közben ne zavarj másokat se a szauna élvezetében.

Ha lemaradtál Magyarország egyik legnagyobb masszázsmedence és kültéri szabadidős kiállításáról, a SpaTrend Exporól, látogass el a SpaTrend bemutatótermébe, és válogass a kiállított termékekből egyedi kedvezményekkel szeptember 4 és 30. között!

+ Profiknak

Ha már gyakorlott szaunázó vagy és semmi sem rémít meg a forróságban, jöhetnek a profi kiegészítők. A finnek gyakran hordanak filcsapkát a szaunában, hogy védjék a hajukat a magas hőmérséklettől. Ehelyett használhatod a vizes haj – törülköző kombinációt is. És ott van még a virgács. Ez a friss nyírfa ágakból összeállított csokor kellemes illata mellett állítólag még az izomfájdalmakat is enyhíti.

Ha érdeklődsz a szaunák iránt, látogass el oldalunkra, és tudj meg mindent a rekreáció ezen formájáról.

Címkék: