Szaunázás a békésebb álmokért

A legfrissebb kutatási eredmények szerint, az esetek mintegy kétharmadában kimutatható, hogy bizonyos betegségek hátterében a stresszel és szorongásokkal teli életmód áll.


A szaunázás a vérkeringésre, szívműködésre és idegrendszerre egyaránt jótékony hatást gyakorol, miközben a békességet árasztó atmoszférában nem csak testileg, de mentálisan is feltöltődhetünk. Gondolataink elcsendesedhetnek, lelassulhatunk egy kicsit, s minden egyes ki-és belélegzés által a párás levegő újabb nyomasztó érzést szabadít fel. Akár meditációs módszerként is megközelíthetjük, az alvászavarokon pedig tényleg képes javítani: egy rövid szaunázás esténként, és a pihentető alvás garantált!

Rendezze be saját wellness terét a SpaTrend lenyűgöző kínálatának segítségével: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között a nyártól búcsúzó jakuzzi kiállítás és vásár ideje alatt, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék:

expo