Személyes wellness tér: Maximális kikapcsolódás saját kertjében

Képzelje el, hogy minden egyes reggel megmártózik masszázsmedencéje lágy, üdítő vizében, majd munka után beiktat egy kis edzést, végül a szaunában piheni ki a nap fáradalmait, vagy levezetésként esetleg visszatér a jakuzziba. A pihenés új dimenziója nem messzi tájakon, hanem saját otthonában kezdődik.


A SpaTrend már 15 éve szolgálja ki a wellness rajongók igényeit a kiegyensúlyozott életmód legmodernebb kellékeivel: több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatótermünk a Jati & Kebon kerti bútorok mellett, kül-és beltéri szaunák, stílusos árnyékolók, valamint az amerikai HotSpring masszázsmedencék és szintén tengerentúli, hihetetlenül könnyű telepítésükről híres Softub jakuzzik széles választékával várja az érdeklődőket a tavaszi megújulás jegyében.

Fedezze fel az otthoni wellness kiegészítők sokszínű tárházát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a Hot Spring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, miközben exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az elsőosztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.

Címkék: