Profilom 2017. december 16. Szombat - Etelka, Aletta

Csajos napot tartanál? Gyere a Liberty Londonba!


Gyönyörű környezet, finom falatok és elegáns butikok? Igen, mindezzel vár a Liberty Beauty Hall, ahol a leghíresebb márkákat felvonultató árkádok alatt egy !QMS kezeléssel is megjutalmazhatod magad.

Oscar Wild, Manolo Blanik és Jamie Oliver is elismerően nyilatkozott a Liberty Hall épületéről és atmoszférájáról, mely generációk óta változatlan profizmussal szolgálja ki vásárlóit. Több, mint 100 éves történelemmel a háta mögött sem elégszik meg London ikonikus áruháza a járt úttal, mindig többre és szebbre törekszenek a döntéshozók, akik egy !QMS Medicosmetics szalonban látták a fejlődés útját.

Az anti-aging területén maradandót alkotó !QMS készítményeket férfiak és nők számára is elérhető arcfeszesítő, hidratáló és az érzékeny bőr gondos ápolási igényét szem előtt tartó kezelések szolgálatába állítják. A legnépszerűbb kezelés a Lift & Hydrate, ami több szinten is kiszolgálja az érzékeny arcbőr igényeit: megszabadít a városi környezet miatt bőrben felhalmozódó mérgektől, hidratál és megemeli a bőrt. A kényeztető kezelés mindemellett pedig kikapcsol és energiával tölt fel, hogy a kezelés után is folytatódhasson a bevásárló túra.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook