Profilom 2017. augusztus 18. Péntek - Ilona

Előétel, főétel és köret – Grillsajt salátaágyon


Mindössze 15 percet vesz igénybe, hogy az asztalra kerüljön a salátaágyon tálalt kívül ropogós, belül krémes, tökéletesen elkészített grillsajt. Ha vegetáriánusoknak kedveskednénk, vagy a különböző pácolt húsok mellé szeretnénk egy különlegesebb körettel készülni, ez az összeállítás beváltja a hozzáfűzött reményeket!

A meglehetősen egyszerű procedúrának két trükkös mozzanata van, amikre mindenképp érdemes figyelni a pazar eredmény elérése érdekében. A grillsajtot ajánlatos nagyjából egyforma méretűre vágni, a legalább ujjnyi vastag szeleteket pedig csak akkor helyezzük a rácsra, ha az már teljesen felforrósodott. Pirítsuk meg a sajt mindkét oldalát, salátánkat pedig ne féljünk kreatívan összeállítani: az egzotikusabb hozzávalók és vadabb fűszerezés egyáltalán nem tilos! Ha azonban mégis az egyszerűbb ízeknél maradnánk, egy kis petrezselyemzöld és oregánó is ízletessé teheti kompozíciónkat. 

Hozzávalók:

40 dkg grillezni való sajt

5 paradicsom

1 nagy fej lilahagyma

2 pritaminpaprika

olajbogyó

só, bors

olívaolaj

Ha szeretné elsajátítani a grillsajt készítés fortélyait, ha grillsütőt vásárolna, de még nem tudott dönteni, hogy gázüzemű, vagy faszenes grillt válasszon, látogasson el a Broil King Nemzetközi Grillnapra március 4-én, ahol szakértői segítséggel találhat rá álmai grillsütőjére!

Írta: Spatrend Online
További cikkek a szerzőtől
 Facebook