Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Gianni süti ma a SÉF a RÁCSON pizzáját


Gianni Anoni ma délben tesz látogatást a SÉF a Rácson grillverseny első fordulójának helyszínére, a Hungexpo Területén megrendezett Otthon Design kiállításra. Vajon mi történik majd a helyszínen? Erről kérdeztük Vezse Rolandot, a Broil King magyarországi ügyvezetőjét.

A SÉF a RÁCSON grillverseny tavalyi élő döntőjének helyszínén, az Otthon Design kiállításon nagy lesz ma a forgalom. Giannit arra kértük fel, hogy tanácsaival lássa el a verseny résztvevőit, hogy megfelelően felkészülhessenek majd az idei megmérettetésre. Fontos egy profi szakács tanácsa, mert irányt mutat a verenyzőknek ahhoz, hogy megfelelő receptekkel nevezhessenek a verenyre. Ha szeretné megtekinteki az eddigi recepteket és leadni szavazatait, a verseny internetes oldalán ezt megteheti: http://www.grillreceptek.hu/sefaracson/

Arra is megkértük Giannit, hogy süssön nekünk egy igazi olasz pizzát. Ő örömmel elfogadta a felkérésünket. Aki látni szeretné, hogy hogyan is készül egy pizza eredeti olasz recept alapján, feltétlenül tegyen ma látogatást az Otthon Design kiállítás G pavilonja melletti szabad területen.

A tavalyi verseny ősszefoglalóját itt tekintheti meg. Ha ennek hatására kedvet kapna résztvevőként jelen lenni a versenyen, ne habozzon, jelentkezzen most!

Írta: Spatrend Online
További cikkek a szerzőtől
 Facebook