Hétköznapi mennyország Zsédával

A tizenötödik alkalommal megrendezett SpaTrend Expo díszvendégeként, Zsédenyi Adrienn emelte az est hangulatát. A csodás hangú énekesnővel a fellépése előtt beszélgettünk.


A tizenötödik alkalommal megrendezett SpaTrend Expo díszvendégeként, Zsédenyi Adrienn emelte az est hangulatát. A csodás hangú énekesnővel a fellépése előtt beszélgettünk.


Mesélnél egy kicsit a wellness szokásaidról?

Imádom az illóolajokat. Ha tehetem, egy fárasztó nap után mindig csepegtetek a forró fürdőmbe. Ellazít, megnyugtat. A párommal sokszor szoktuk igénybe venni a wellness hotelek szolgáltatásait. Egy forró szauna után mindig kipihentnek érzem magam. Húsz perc a forróságban csodákra képes. Az immunrendszerem erősítésének érdekében a gőzkabint használom, melynek következménye, hogy a bőröm is rugalmasabbá, selymesebbé válik tőle.  Többek között imádom a sókabint. Ez nem csak a bőrre, illetve az ízületekre van jó hatással, hanem a hangomra is.

Mit teszel az egészséged és szépséged megőrzése érekében?

Nagyon fontosnak tartom, hogy egy nő mindig ápolt és szép legyen. Azt vallom, hogy a szépség maga a szép bőr. Ezt a japánok is így gondolják, és maximálisan egyetértek velük. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres táplálkozást és a napi 2-3 liter folyadékbevitelt. Sajnos a kávéról nem tudok lemondani, de ezt megpróbálom egészséges és tápláló ételekkel kompenzálni. Sokan azt gondolják, hogy ami egészséges az drága is. Ez nem feltétlen van így. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem eszek édességet, vagy nem kóstolom meg a kisfiam születésnapi csokoládétortáját, csak fő a mértékletesség.

Szoktál diétázni?

Sosem diétáztam. Szerencsésnek mondhatom magam, mert Nimród születése után egyből leadtam a felesleges kilókat. Véleményem szerint minden fejben dől el. Azt azért hozzá kell tennem, hogy nem tudok, és nem is szeretek sokat enni.

Most jelent meg a legújabb albumod az Ötödik érzék, amelyből a SpaTrend Expo-n is hallhatnak a kedves vendégek egy számot. Készülsz még valami meglepetéssel a rajongóidnak?

Hamarosan új videóklippet készítek, illetve október közepétől kapható legújabb, immáron a harmadik kalendáriumom. A 2014-es naptáram a négy évszakról fog szólni. Minden kedves hölgy társamnak ajánlom, hiszen ebben a kis könyvben sok praktikát, tippet, szépségápolási, divat tanácsot osztok meg a rajongóimmal.

Mit tanácsolnál annak, aki fogyókúra előtt áll?

Nem kell túl misztifikálni a dolgot. Ha hiszünk az álmainkban, akkor biztos vagyok benne, hogy egy kis odafigyeléssel és akaraterővel az álmaink valósággá válnak.Címkék: