Mádai Vivien: nekem bevált a masszázs, a legjobb relaxációs módszer!

Heti Sztárwellness rovatunkban a bájos szőke műsorvezetővel, Mádai Vivennel beszélgettem. A Magyar Televízión futó Legenda című műsor háziasszonya nagy örömmel mesélt életmódjáról és wellness szokásairól.


Heti Sztárwellness rovatunkban a bájos szőke műsorvezetővel, Mádai Vivennel beszélgettem. A Magyar Televízión futó Legenda című műsor háziasszonya nagy örömmel mesélt életmódjáról és wellness szokásairól.


Melyik nyaralásodra emlékszel a legszívesebben vissza?

A legszebb nyaralásom Key Westen volt. Amerika legdélebbi pontja egyszerűen elvarázsolt. Szeretek utazni, sokfelé jártam már, de itt valahogy egy teljesen más világba csöppentem. Gyönyörű hely, finom ételek, kedves emberek. Ha tehetem, mindenképpen vissza fogok egyszer térni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen csodálatos.

 

A folyamatos felkérések, fotózások, interjúk és a műsorvezetés mellett jut időd a pihenésre?

Sajnos kevés időm jut arra, hogy kikapcsolódjak, amit nem bánok, mert imádom a munkám. Ha azonban erre kerül a sor, akkor mindenképpen a masszázsra szavazok. Teljesen ellazít, és szerintem a legjobb relaxációs módszer. És mivel balatoni lány vagyok, így vízimádó is, tehát minden jöhet, ami a vízzel kapcsolatos. Ha belföldön utazom, igyekszem mindig olyan szállást választani, ahol rendelkeznek spa- és wellness szolgáltatásokkal. A csoki masszázst kifejezetten kedvelem, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Imádom a masszázsmedencét. Ott mindig ki tudok kapcsolni, és egy kellemes zene mellett relaxálhatok.


Hogy állsz az életmódváltással?

Már lassan két éve életmódot váltottam, figyelek az egészséges étrendre, és próbálom a környezetemet is erre sarkalni. Naponta több mint két liter vizet iszom, és imádom a gyümölcsöket. Ezzel a szervezetemnek adok esély, hogy regenerálódjon és feltöltekezzen vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

 

Szeretsz sportolni?

Rendszeresen fallabdázom és futok, az utóbbi időben sokat teniszeztem, mivel imádom a versenysportokat. Édesapám is sportoló volt, ezért nálam ez központi szerepet játszik. Amióta rendszeresen teszem mindezt, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem a mindennapjaimat, sőt a betegségek is elkerülnek.


Oda tudsz figyelni a rendszeres étkezésre?

Mivel tudatosan próbálok enni, ezért ha nagyon feszített is a tempó, próbálom  a napomat úgy ütemezni, hogy eleget tegyek a magam felé támasztott elvárásoknak. Persze van, hogy én is elcsábulok, de néha ez is belefér.

 

Most, hogy elérkezett a szeptember, vagyis a „mini újév”, sokan ilyenkor kezdenek a fogyókúrába, vagy egy drasztikus diétába. Mit tanácsolnál nekik?

Aki életmódot szeretne váltani, annak először a lelkét kell rendbe tennie, ez az első lépés, jókora akaraterő és elszántság is dukál hozzá persze, de mindenképpen az a fontos, hogy szeresse önmagát, és ne csak azért tegye, hogy vékonyabb legyen és megfeleljen másoknak, hanem azért, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudjon élni.Címkék: