Profilom 2018. január 17. Szerda - Antal, Antónia

Magic Apple: A futurisztikus csodafotel


Egy igazán különleges bútorral szeretné kiegészíteni teraszát, vagy kertjét? Az almaformájú kültéri fotel kényelmes perceket és nem mindennapi kikapcsolódást kínál.

Egzotikus megjelenésével és elegáns stílusával nem mindennapi látványelemként is funkcionál a nemzetközileg elismert Ethos bel-és kültéri bútorgyártó ötletes darabja. A futurisztikus formába öntött, minőségi pihenést ígérő fotel otthona valóban jellegzetes kiegészítője lehet. Egyedi küllemének és ízléses vonalvezetésének köszönhetően, az élvonalbeli márka ismét figyelemreméltót alkotott.

Az Ethos széles választékában egész garnitúrákat és étkezőszetteket éppúgy találunk, mint kanapékat, kávézó összeállításokat, vagy épp olyan apróbb kiegészítőket, mint a virágtartók. Mindezt a legmagasabb minőségben, precíz és ötletes megoldásokkal tarkítva: az Ethos első osztályú termékeiben biztosan nem fog csalódni! Találja meg az ön számára tökéletes bútordarabot, böngésszen a Spatrend weboldalán, vagy látogasson el személyesen bemutatótermeik egyikébe! 

Írta: Mező Dóra
További cikkek a szerzőtől
 Facebook