Milyen jakuzzit vett az amerikai elnök? - HotSpring masszázsmedence a fehér házban...

A fehér házban sem vetik meg a kényeztetést. Amerika vezető politikusa ugyanúgy szeret a hidromasszázs hatásától kellemesen ellazulva aludni, mint bármelyikünk. Vajon milyen masszázsmedencét választott magának Amerika első embere? Az amerikai elnök nem mást válsztott, mint a világ egyik legjobb vízkezeléssel rendelkező óriásmedencét, a HotSpring Grandee-t. A Grandee-re nem csupán a dupla motomasszázs és a tökéletesre hangolt víztisztaság miatt esett a választás, hanem azért is, mert a HotSring masszázsmedenéknek van a legjobb hírük a lehető legalacsonyabb költségű fűtéstechnika tekintetében. Nem mintha a Fehér háznak túlzottan számítana a jakuzzi költségvetési többlete, de azért még amerika első emberének is jól esik jelentősen kevesebbet fizetni az elektromos áramért.Ha parlamerntben nincs is szükség jakuzzira, a magyaroknak is joga van egy kis kényeztetésre. Ha Ön is szívesen válsztana magának egy amerikai masszázsmedencét, amely a fehér ház lakóinak is megfelel, akkor látogasson el a SpaTrend Expo-ra, a nemzeti masszázsmedence vásárra.


A fehér házban sem vetik meg a kényeztetést. Amerika vezető politikusa ugyanúgy szeret a hidromasszázs hatásától kellemesen ellazulva aludni, mint bármelyikünk. Vajon milyen masszázsmedencét választott magának Amerika első embere? 

Az amerikai elnök nem mást válsztott, mint a világ egyik legjobb vízkezeléssel rendelkező óriásmedencét, a HotSpring Grandee-t. A Grandee-re nem csupán a dupla motomasszázs és a tökéletesre hangolt víztisztaság miatt esett a választás, hanem azért is, mert a HotSring masszázsmedenéknek van a legjobb hírük a lehető legalacsonyabb költségű fűtéstechnika tekintetében. Nem mintha a Fehér háznak túlzottan számítana a jakuzzi költségvetési többlete, de azért még amerika első emberének is jól esik jelentősen kevesebbet fizetni az elektromos áramért.

Ha parlamerntben nincs is szükség jakuzzira, a magyaroknak is joga van egy kis kényeztetésre. Ha Ön is szívesen válsztana magának egy amerikai masszázsmedencét, amely a fehér ház lakóinak is megfelel, akkor látogasson el a SpaTrend Expo-ra, a nemzeti masszázsmedence vásárra.

Címkék: