Szirota Jennifer: rendszeres edzés, gőzkabin és masszázs - üdeségének alapjai

A SpaTrend Október fesztivál záró rendezvényén Szirota Jenniferrel találkoztunk, és fellépése előtt beszélgettünk. A bájos énekesnő hatalmas mosollyal és lelkesedéssel mesélt életmódjáról.


A SpaTrend Október fesztivál záró rendezvényén Szirota Jenniferrel találkoztunk, és fellépése előtt beszélgettünk. A bájos énekesnő hatalmas mosollyal és lelkesedéssel mesélt életmódjáról.


Mit teszel az egészséged megőrzésének érdekében?

A fogyókúrának köszönhetően 16 kilóval könnyebb vagyok, mint 2 évvel ezelőtt voltam, és ezt igyekszem tartani a megfelelő étkezéssel, illetve egy kis testmozgással. Próbálok odafigyelni a rendszeres étkezésre, és ami nagyon fontos, napi 3 liter vizet fogyasztok.


Szoktad wellness programokkal kényeztetni magad?

Amikor egy kis kikapcsolódásra vágyom, olyankor szívesen töltöm az időmet a barátnőimmel különböző wellness központokban. Néha szükségem van egy kis lazításra, amit megfelelő spa programokkal el is tudok érni. Imádom a szaunát, attól mindig frissnek és energikusnak érzem magam.


Melyek a wellness szokásaid?

A gőzkabin és a masszázs a kedvencem. Egy kellemes fürdőzés után nincs is jobb egy kényeztető masszázsnál! Tele teszem natúr fürdőgolyókkal a vizet, és egy kellemes zene meg egy forró tea társaságában elmerülök a habokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


A sok fellépés mellett odafigyelsz a rendszeres étkezésre?

Igyekszem tudatosan, rendszeresen étkezni, már amennyire ez lehetséges a rohanó mindennapjaimban. Például amikor fellépésre készülök, indulás előtt mindig bekészítek egy almát és egy müzli szeletet a táskámba. Az mindig jól jöhet. Naponta többször eszem, de csak keveset.


Sportolásra van lehetőséged?

Imádom a természetet, ezért ha van időm, szívesen elmegyek futni a szabadba. Ez kellőképpen ki tud kapcsolni, és frissítő érzéssel tölt el.


Hogy állsz az életmódváltással?

2 éve kezdtem el a fogyókúrát, ami pár hónapig tartott, azóta figyelek az egészséges étrendre. Szeretem a gyümölcsöket, amit azóta is napi rendszerességgel fogyasztok.


Merre láthat mostanában a közönség?

Most már nemcsak egyénileg, hanem a zenekarommal is láthatóak-hallhatóak leszünk különböző helyeken, rendezvényeken, melyekről folyamatosan tájékoztatom a rajongóimat a honlapomon, és a hivatalos rajongói oldalamon is.


Fotó: Vaskó Viktória - Forward Productions


 

Címkék: