Ünnepi díszbe öltözött a SpaTrend nyíregyházi bemutatóterme

Az ünneplésre pedig jó ok van, hiszen a mai napon nyílik meg Kelet-Magyarország legnagyobb és legszínesebb jakuzzi kiállítása és vására.


Az ünneplésre pedig jó ok van, hiszen a mai napon nyílik meg Kelet-Magyarország legnagyobb és legszínesebb jakuzzi kiállítása és vására.


Nyíregyháza egyik legszebb részén, a Bujtosi-tó partján található a SpaTred üzlete, mely a következő 9 napban otthont ad a wellness rajongók egyik legfontosabb kiállításnak és vásárnak, a SpaTrend Exponak.


Miért érdemes az Expora ellátogatni?


A hatalmas területen, mintegy 600 négyzetméteren berendezett kiállításon a látogatók megtekinthetik a legmodernebb masszázsmedencéket. A különféle formák és funkciók között nem könnyű a választás annak, aki első masszázsmedencéjét szeretné megvásárolni, ezért a kiállításon szakértői „tárlatvezetést” vehet igénybe minden érdeklődő, és felteheti azokat a kérdéseket, amik minden wellness rajongót foglalkoztatnak.

A látogatók választ kaphatnak arra, milyen élettani hatásai vannak a masszázsmedence használatnak, hogyan lehet a jakuzzit költséghatékony és környezetbarát módon üzemeltetni, és a kertjük stílusához leginkább illeszkedő jakuzzi kiválasztásában is segítséget kapnak.


És ez még nem minden! A SpaTrend Expon nem csak masszázsmedencék, de gáz és faszenes Broil King grillek széles választékával is megismerkedhet a nagyközönség. Szeptember 17-én szombaton meglepetésben részesül, aki az Expora látogat, hiszen részt vehet egy koccintással egybekötött grillbemutatón, és finom falatokkal a tányérján járhatja körbe a kínálatot.


A kert teljes berendezésének fontos része a terasz, így a SpaTrend Expon formatervezett, minőségi kerti bútorok között válogathatnak az érdeklődők. Még a legkisebbek is találhatnak maguknak szuper kényelmes kerti ülőalkalmatosságot!


Ha Ön is szeretne személyre szabott tárlatvezetésben és egyedi kedvezményekben részesülni a kiállításon, tekintse meg a rendezvény internetes oldalát, és jelezze érkezési szándékát! A kiállítás szervezői szeretettel várják.

Címkék: