Profilom 2018. március 18. Vasárnap - Sándor, Ede

Zsédenyi Adrienn varázslatos hangja belengte az ürömi dombokat. Így indult a SpaTrend Expo 2 évvel ezelőtt...


Az otthoni wellness és kikapcsolódás mindenkit foglalkoztat. Még Zsédenyi Adrienn is tiszteletét tette a nívós eseményen, amikor is 2013-ban ő nyitotta meg hazánk addigi legnagyobb masszázsmedence és jakuzzi vásárát. Az ürömi rendezvény azóta világhírre tett szert. Még az Egyesült államokból is vannak látogatói.

Zséda varázslatos hangja teljesen betöltötte a mediterrán hangulatú rögtönzött városka főterét. A SpaTrend Expo ugyanis egy hihetetlen hangulatot árasztó környezetben rendezte meg addigi legnívósabb nyitóestjét, a SpaTrend Expo VIP partiját.

Látnivaló bőven akadt. A masszázsmedencék és kerti bútorok mekkája már 2013-ban is nagyon színvonalasan mutatta be a kültéri élet, vagyis az outdoor living eszközeit.

A SpaTrend Expo az idén is megnyitotta kapuit. A hétvégi rekord látogatószám csak ösztönzi a közönséget a látogatásra. Ha van kedvük felkerekedni, és a Budapest melletti festői vidéki környezetben lévő ürömi rendezvényre ellátogatni, biztosan megtalálják majd álmaik jakuzziját. A részvételhez bejelentkezés szükséges, cserébe viszont királyi ellátásban részesülnek mindazok, akik tiszteletüket teszik a SpaTrend Expo-n.

Bejelentkezés a rendezvényre: www.spatrendexpo.hu

A SpaTrend Csapata sok száz masszázsmedence kiválasztásában és telepítésében segítette már ügyfeleit. Ha van kedve megismerni, hogy hogyan is érdemes elkezdeni a masszázsmedence kiválasztását, miért jó egy megfelelő jakuzzi, mi a hely kialakításának a folyamata, akkor töltse le bátran a masszázsmedence választási útmutatónkat: letöltés itt

Jó válogatást kívánunk!

Írta: Spatrend Online
További cikkek a szerzőtől
 Facebook