Tavaszi megújulás: Stílus és kényelem a teraszon és a kertben

Az elmúlt évek során Magyarországon is egyre szélesebb körben terjedt el az a szemléletmód, ami otthonunk kifejezetten hangsúlyos részévé emeli a kertet: íme néhány ötlet arra, miként ruházhatjuk fel a belső terek kényelmével a teraszt és a kertet!


Szeretne minőségi időt tölteni szeretteivel, olyan wellness kellékek segítségével, amik lehetővé teszik, hogy saját otthonában tapasztalhassa meg a maximális kikapcsolódás élményét? A SpaTrend országszerte több helyen is megtalálható bemutatótermeiben minden olyan kiegészítőt megtalál, amellyel békés oázissá varázsolhatja teraszát és kertjét egyaránt: a rendkívül könnyen telepíthető, futurisztikus és környezetbarát Softub masszázsmedence modellek mellett a piacvezető Hot Spring berendezéseivel is megismerkedhetnek a relaxálni vágyók, de a kültéri kényelem terén is bőven akad mit felfedezni.  A letisztult, minimalista stílusú, időjárásálló és megbízható minőségű kerti bútoroknak köszönhetően valóban nappalija kényelmét élvezheti terasza, vagy kertje környezetében az év bármelyik napján.

És ha már szívesen töltünk időt a szabadban családunk és barátaink társaságában, akkor a BBQ kultúra megismerését sem mulaszthatjuk el: a professzionális kanadai Broil King és a különleges Kamado kerámia grillsütők segítségével saját kertjében készíthetjük el kedvenc ételeinket, legyen szó pizzáról, vagy egy fejedelmi steakről. Az OFYR stílusos berendezéseivel pedig a kültéri sütés művészetének tradicionálisabb vonalán is kipróbálhatja kedvenc receptjeit.      

Látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol élőben is megtekintheti a prémium wellness kellékek széles választékát, kérdéseire pedig szakemberektől kaphat választ!

Címkék: