Wellness pillanatok otthon

Képzeljen el egy várva várt utazást, ahol maga mögött hagyhatja a szürke hétköznapokat, kiszabadulva a mindennapi rutin szorításából.


Egy a testet és lelket egyaránt feltöltő élményt, az izmokat ellazító, vérkeringését felpezsdítő, stressztől megszabadító hidromasszázst, vagy a bőrt megfiatalító, méregtelenítő, szervezetét erősítő, finn- vagy infraszaunázást. Egy gondtalan idillt párjával, családjával, vagy barátaival, amikor elfelejtheti a szorongást, a stresszt, vagy épp ízületi gondjait, izomgörcseit. Egy utazást… a saját otthonában.

A saját nappalijában, teraszán vagy kertjében az év akár 365 napjában, megkötések és kompromisszumok nélkül, úgy, ahogy Ön szereti. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, előre legyártott, vagy épp egyéni méretek és igények szerint készített kül- és beltéri szaunák, továbbá kisebb, 2 fős vagy akár egy nagyobb család, baráti kör tagjai felfrissülését egyszerre kiszolgáló 8 személyes masszázsmedencék várják bemutatótermünkben, számtalan kerti kiegészítő, bútorok, árnyékolók társaságában Törökbálinton, a Maxcity áruházban. Most tavaszi akciónk keretein belül május elsejéig történő megrendelés esetén, masszázsmedencéinkhez az ingyenes szállítás és beüzemelés mellé ajándékba adunk egy tetőemelő szerkezetet, a legnagyobb kényelmet biztosítva az Ön otthoni wellness élményéhez.