A testünket masszírozó melegvíz

Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe testét és lelkét számtalan jótékony hatás éri: ellazulnak izmai, javul a vérkeringése, csökken a vércukor szintje, kellemesebben és nyugodtabban alszik. A jakuzziban ülve oldódik a stressz, mivel fokozatosan eltávolodunk a hétköznapi feladatoktól. A víz, mint az élet egyik alapeleme természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A víz felhajtóereje nyugalmi állapotba helyezi izmainkat, felkészítve a testet a teljes testet érő hidromasszázsra.A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ha a víz egy megfelelő masszázsmedence fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, akkor még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre.Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval.


Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe testét és lelkét számtalan jótékony hatás éri: ellazulnak izmai, javul a vérkeringése, csökken a vércukor szintje, kellemesebben és nyugodtabban alszik. A jakuzziban ülve oldódik a stressz, mivel fokozatosan eltávolodunk a hétköznapi feladatoktól. 


A víz, mint az élet egyik alapeleme természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A víz felhajtóereje nyugalmi állapotba helyezi izmainkat, felkészítve a testet a teljes testet érő hidromasszázsra.


A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ha a víz egy megfelelő masszázsmedence fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, akkor még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre.


Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval.


Címkék: