Miért meditáljunk?

A meditáció önfegyelem, mely segít eljutni a tudat mélyebb állapotába. Ha ezt megtapasztalod, hosszú távon megtapalsz valami mást is a világból, mint amit eddig láttál. A szabadságon, a harmónián és a lelki békén kívül további hozadékai is lesznek az öszpontosításnak.Megtanítalak arra, hogyan légy nyugodt, hogyan engedd el a hétköznapok problémáit, hogyan válj magabiztossá. Felszabadítjuk a korlátaidat, megpihentetjük az elmédet, hogy kitisztuljanak az érzékszerveid. Élesebben fogod látni a világot, reakcióidőd lecsökken, az élet pozitívabb lesz számodra. A megvilágosodás jóléthez, belső boldogsághoz, energiához vezet. Megismered a belső hangodat, és felismered, amikor szüskéged lesz rá egy döntésben. A MEDITÁCIÓ ELŐNYEI: FOKOZOTT ÉBERSÉG ÉS TUDATOSSÁG, CSÖKKENTI A STRESSZT, NYUGODTABB ÉS LAZÁBB HANGULATOT EREDMÉNYEZ, JOBB MEMÓRIA, ÉLESLÁTÁS, MEGNÖVEKEDETT AGYKAPACITÁS. “Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad.” Buddha


A meditáció önfegyelem, mely segít eljutni a tudat mélyebb állapotába. Ha ezt megtapasztalod, hosszú távon megtapalsz valami mást is a világból, mint amit eddig láttál. A szabadságon, a harmónián és a lelki békén kívül további hozadékai is lesznek az öszpontosításnak.


Megtanítalak arra, hogyan légy nyugodt, hogyan engedd el a hétköznapok problémáit, hogyan válj magabiztossá. Felszabadítjuk a korlátaidat, megpihentetjük az elmédet, hogy kitisztuljanak az érzékszerveid. Élesebben fogod látni a világot, reakcióidőd lecsökken, az élet pozitívabb lesz számodra. A megvilágosodás jóléthez, belső boldogsághoz, energiához vezet. Megismered a belső hangodat, és felismered, amikor szüskéged lesz rá egy döntésben. 


A MEDITÁCIÓ ELŐNYEI:


 

FOKOZOTT ÉBERSÉG ÉS TUDATOSSÁG, CSÖKKENTI A STRESSZT, NYUGODTABB ÉS LAZÁBB HANGULATOT EREDMÉNYEZ, JOBB MEMÓRIA, ÉLESLÁTÁS, MEGNÖVEKEDETT AGYKAPACITÁS. 

“Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad.” BuddhaCímkék: