A kültéri wellness is beszáll a Black Friday akcióba

A nagy és egyedi kedvezményeket jelentő Black Friday kezdeményezés ma már egész Magyarországot meghódította. Idén a wellness szektor is nagy erőkkel készül, hogy a kültéri kikapcsolódás szerelmesei is megtalálják álmaik masszázsmedencéjét, kerti bútorát, grilljét vagy teraszmelegítőjét.


A SpaTrend MaxCityben lelkesen készülnek az eseményre, amely nem egy napig, hanem mindjárt 6 napig várja az érdeklődőket, hogy beszerezhessék kedvenc vízkezelőszereiket, aktuális grillkiegészítőiket vagy a téli tároláshoz szükséges ponyvákat és vásznakat.

Ha ön most szeretné megtalálni álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy gőzkabinját, használja ki az esemény alatt kapható jelentős kedvezményeket, és szakértők segítségével válassza ki az önnek leginkább megfelelő kültéri wellness-t szolgáló eszközt.

A kedvezményes ajánlatokat webes vásárlás során is élvezheti, de javasoljuk, hogy tekintse meg személyesen is kiválasztottját a MAX City üzletközpontban lévő SpaTrend Outdoor Design bemutatótermünkbe, hogy meggyőződhessen választása tökéletességéről és szakértői tanácsokat kaphasson annak használatához.

A hat napon át tartó Black Friday keretein belül november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.