Magyar cég nyitott jakuzzi bemutatótermet Hollandia leggazdagabb vidékén

  • írta:
  • 2018.07.30

Magyarország prémium jakuzzi kereskedése, a SpaTrend úgy döntött, kihasználja a nyugat-európaiak wellness iránti rajongását. Az ürömi székhelyű cég egy száz százalékban magyar tulajdonú showroom-ot létesített, méghozzá nem akárhol: Hollandiai legfestőibb és leggazdagabb területén, az észak brabanti Valkenswaardban. 


Már a hollandok is könnyedén megátogathatják a SpaTrend jakuzzi üzletét, mivel Áprilistől Valkenswaard-ban is jelen van a magyar masszázsmedence kereskedés. A cég alapítója hosszú évek óta tervezi, hogy Magyarországon megszerzett tapasztalatát Nyugat-Európában is kamatoztatja. Az álomból mára valóság lett, mivel az Amerikai Watkins cég teljes támogatásával a magyar vállalkozás megkapta a lehetőséget egy világklasszis showroom létrehozására. A tulajdonos természetesen ragaszkodik a magyar gyökerekhez. A bemutatótermet hazai mesterek építették, és egy hazai cég készítette a 3 dimenziós bemutatót, amellyel virtuálisan teljesen bejárható a hatalmas terület.

 

A bemutatóterem 3 dimenziós bejárása fantasztikus lehetőséget jelent a cég ügyfelei számára, mivel nem kell már feltétlenül elmenni az akár 100-150 km-re lévő üzletbe, hanem virtuális vaéóságban élhetik át szinte ugyanazt az élményt. A cég ezzel a technikával nem az ügyfelek látogatását szeretné elkerülni, hanem éppen ellenkezőleg: ezzel szeretné megmutatni ügyfeleinek, hogy milyen körülmények fogadják majd őket, ha belépnek az impozáns wellness centrumba.Címkék: